Tala Fou Faʻamatalaga

O le Lipoti a le Market Market Switchgear Global Market Lipoti 2021: COVID 19 Aʻafiaga Ma Toe Faʻaleleia I le 2030

LONDON, GREATER LONDON, UK, Aukuso 18, 2021 /EINPresswire.com/ - E tusa ai ma le lipoti fou maketi lipoti 'Switchgear Global Maketi Lipoti 2021: COVID-19 Aafiaga Ma Toe Faʻaleleia I le 2030' lomia e The Business Research Company, le switchgear maketi ua faamoemoe e tuputupu ae mai $ 87.86 piliona i le 2020 i le $ 94.25 piliona i le 2021 i le tuufaatasiga faaletausaga tuputupu ae fua (CAGR) o 7.3%. O le tuputupu aʻe e mafua ona o kamupani toe faʻaleleia a latou gaioiga ma toe maua mai le COVID-19 aafiaga, lea na muamua taitaiina atu ai i le faʻatapulaʻaina o auala e aofia ai le faʻamamaoina o le va fealoai, galue mamao, ma le tapunia o pisinisi pisinisi na mafua ai faʻagaioiga luitau. O le maketi o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu ile $ 124.33 piliona ile 2025 ile CAGR e 7%. O le manaʻoga mo le gaosia o le eletise o loʻo fuafua e faʻatosina le maketi fesuiaʻi.

O le maketi fesuiaʻiga e aofia ai le faʻatauina o switchgear ma fesoʻotaʻi tautua o loʻo faʻaaogaina i le tele o talosaga e pei o le faʻasalalauina ma tufatufaina aoga, fale, pisinisi ma pisinisi. O le switchgear e faʻasino i le aoina o masini fesuiaʻi o loʻo faʻaaogaina mo le faʻatonutonuina, puipuia, ma le fesuiaʻiina o le eletise ma taʻavale.

Faiga masani I le Global Switchgear Maketi

I nai tausaga ua tuanaʻi na molimauina ai le siʻitia o le manaʻoga mo le faʻapipiʻiina o eletise eletise e toe faʻaleleia ai le eletise masani i le vave na mafai ai pe a tulaʻi mai se faʻalavelave. O le faʻapipiʻiina o masini feaveaʻi e mafai ai ona toe faʻaleleia le eletise i lalo o tulaga i fafo atu poʻo ni tulaga le maalofia ma ua fuafuaina e faʻaavanoaina le sapalai o le eletise i se taimi vave e mafai ai. E le gata i lea, o nei masini feaveaʻi e faʻaaoga ai afi eletise, transformer, uamea-fesuiaʻi uʻamea, fesuiaiga o avega o mea e ave i fafo, ma mea e faʻaaoga e faʻaalu ai, ma nofoaga e fesuiaʻi ai mo se taimi le tumau. Mo se faʻataʻitaʻiga, na tuʻuina atu e Siemens ni masini feaveaʻi se lua mo le SA lautele o le atunuʻu, ma le vaega a le Aktif na tuʻuina atu le 10 i le matagaluega o le eletise Iraq. O le mea lea, o le faʻateleina o le vaetamaina o telefoni feʻaveaʻi o se tasi o mea sili ona lata mai e aoga tele i le maketi fesuiaʻi.

Global Switchgear Maketi Vaega:

O le lalolagi global switchgear maketi o loʻo vaeluaina faʻavae i luga o oloa ituaiga, iʻuga-tagata faʻaaoga, faʻapipiʻiina ma faʻafanua.
E ala i Oloa Ituaiga: Maualuga Voltage, Medium Voltage, Low Voltage
E le iuga-tagata faʻaaoga: Nofoaga, Pisinisi, Alamanuia
E ala i le faʻaaogaina: Gas Insulated Switchgear (GIS), Air Insulated Switchgear (AIS), Isi
E ala i le Faʻapipiʻiina: Totonu totonu, fafo
E ala i Geography: O le lalolagi switchgear maketi ua vaevaeina i North Amerika, Amerika i Saute, Asia-Pasefika, Sasae Europa, Sisifo Europa, Tutotonu Sasae ma Aferika.


Taimi Post: Aukuso-27-2021